Jäseneksi

Jäsenmaksulaskut lähetetään jäsenille ensisijaisesti sähköpostitse ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli haluat laskut toimitettavan toiseen osoitteeseen (esimerkiksi työnantajallesi tai verkkolaskutuksen kautta), ilmoita laskutusosoite ja laskutuksen lisätiedot tässä. Myös verkkolaskutus on mahdollinen.

Voit hakea yhdistyksen jäsenyyttä täyttämällä allaolevan lomakkeen ja painamalla ”lähetä” nappia. Yritys tai yhteisö voi liittyä kannatusjäseneksi tästä.

Yhdistyksen jäseniksi voidaan hyväksyä 18  vuotta täyttänyt julkisista hankinnoista kiinnostunut henkilö. Yhdistyksen hallitus hyväksyy uusia jäseniä kokouksissaan.

Jäsenmaksu on henkilöjäseniltä 25 euroa vuodessa, yhteisökannatusjäseniltä 350 euroa. Jäsenmaksu peritään vuoden 2017 alusta. Jäsenmaksuja koskevat maksutiedot toimitetaan jäseneksi hyväksytyille sähköpostilla.

Rekisteriseloste