Jäseneksi

Yksityishenkilö

Yhdistyksen jäseniksi voidaan hyväksyä täysi-ikäinen henkilö, joka on kiinnostunut julkisista hankinnoista. Uudet jäsenet hyväksyy yhdistyksen hallitus. Jäsenmaksu on henkilöjäseniltä 25 euroa vuodessa.

Jäsenmaksulaskut lähetetään jäsenille ensisijaisesti sähköpostitse ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Myös verkkolaskutus on mahdollinen. Mikäli haluat laskut toimitettavan toiseen osoitteeseen (esimerkiksi työnantajallesi tai verkkolaskutuksen kautta), ilmoita laskutusosoite ja muut pyydetyt tiedot Laskutusosoite-kohdassa. Jäsenmaksuja koskevat maksutiedot toimitetaan jäseneksi hyväksytyille sähköpostilla.

Jos yhteystietosi muuttuvat, ilmoitathan ajantasaiset yhteystietosi yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen hankintayhdistys(a)gmail.com.

Yhdistyksen tietosuojaseloste.

Yritys tai yhteisö

Yritykset ja yhteisöt voivat liittyä Julkisten hankintojen yhdistyksen kannatusjäseneksi täyttämällä alla olevan lomakkeen.  Kannatusjäsenyysmaksu on 350 euroa vuodessa.

Yritys tai yhteisö hyväksytään kannatusjäseneksi yhdistyksen hallituksen kokouksessa.  Maksutiedot toimitetaan sähköpostilla.