Tälle sivulle kootaan yhdistyksen tulevia tapahtumia.

Välilehdiltä löydät tiedot myös yhdistyksen aiemmista tilaisuuksista.

TULEVAT TAPAHTUMAT 2019

1. Hankintaristeily torstaina 4.4.2019 klo. 15.00-21.00

Hankintayhdistys järjestää kokousristeilyn, jonka aikana kuullaan käytännön esimerkkejä julkisten hankintojen hyvistä käytännöistä.  Hyvien käytänteiden lisäksi luvassa on verkostoitumista ja buffet-päivällinen.

2. Vastuulliset hankinnat seminaari ja hankintayhdistyksen vuosikokous tiistaina 14.15.2019

Yhdistyksen vuosikokous järjestetään asianajotoimisto Castrén & Snellmannilla klo. 16.00.

Vuosikokouksen yhteydessä järjestetään seminaari vastuullisista hankinnoista. Seminaari alkaa klo. 14.00.

Lisätietoja ilmoittautumisesta tulossa myöhemmin.

3. Tutkimusseminaari torstaina 22.8.2019

Hankintayhdistys järjestää tutkimusseminaarin yhteistyössä Aalto yliopiston kanssa Aalto yliopiston kampuksella Otaniemessä.

Tutkimusseminaarissa esitellään muun muassa kansallista julkisia hankintoja koskevaa oikeudellista ja kauppatieteellistä tutkimusta.

Lisätietoja seminaarista ja ilmoittautumisesta tulossa myöhemmin.