Tulevat tapahtumat

TUTKIMUSSEMINAARI ETÄNÄ JA SARJANA

Tutkimusseminaari etänä ja sarjana

Epidemiatilanteen jatkuessa jossain määrin epävarmana, hallitus on päättänyt järjestää kevään tutkimusseminaarin etänä ja kolmessa osassa. Ylpeänä siis esitämme kutsun tutkimusseminaarisarjaan! Kutsu on avoin paitsi yhdistyksen jäsenille myös yleisesti tutkijakunnalle.

Tutkimusseminaarin III aiheena hankintalain tulkinnat

Tutkimusseminaarisarjan ensimmäinen osa hankintojen taloustieteellisestä tutkimuksesta ja toinen osa horisontaalisista tavoitteista julkisissa hankinnoissa olivat menestys, ja seuraavaksi on vuorossa kolmas ja viimeinen osa. Seminaarit järjestetään etänä Teamsilla.

Tutkimusseminaari III

Ilmoittaudu kolmanteen osaan tästä: https://ingo.fi/tapahtuma/tutkimusseminaarin-kolmas-osa-torstaina-2-6-2022-julkiset-hankinnat-ja-oikeus/


KESÄKUUN AAMUKAHVIEN TEEMANA IT-HANKINNAT

Kevätkauden viimeiset aamukahvit pidetään 8.6.2022 klo 8.30─9.00, aiheena IT-hankinnat. Aiheesta alustaa asianajaja Outi Jousi Hannes Snellmanilta. Outi käsittelee pilvipalveluhankintoja ja niissä havaittuja kompastuskiviä.

Aamukahvit on kahvikupillisen mittainen matalan kynnyksen verkostoitumis- ja keskustelutilaisuus, jossa esitetään lyhyt keskustelun avaus. Tämän jälkeen jäsenistölle jää aikaa lyhyeen aiheesta tai muusta keskusteluun.

Ilmoittaudu aamukahveille tästä: https://ingo.fi/tapahtuma/hankintayhdistyksen-aamukahvit/